Gratis digitale drukproef Geen verzendkosten Spoedlevering mogelijk Direct online bestellen
Bedruktegeschenken.nl

Kerstmutsen

(7)

Kerstmutsen bedrukken? the COW company levert onbedrukte en bedrukte kerstmutsen relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals kerstmutsen bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk kerstmutsen met opdruk of zonder opdruk.

4.1 door 21 klanten

Kerstmutsen

Vraagt u zich wel eens af wat de ideale manier is om uw collega’s in de kerststemming te brengen? Wij hebben het antwoord! Met kerstmutsen natuurlijk. Kerstmutsen zijn een ideaal geschenk voor iedereen, omdat iedereen een muts past. Tevens geeft het een leuke sfeer op kantoor wanneer iedereen met een kerstmuts rondloopt. Laat daarom kerstmutsen bedrukken voor uw relaties.  
 

Kerstmutsen bedrukken  

Bedruktegeschenken.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met kerstmutsen bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de geschenken worden gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle kerstmutsen zijn ook onbedrukt te bestellen. 


Kerstmutsen bedrukken voor relaties  

Bedruktegeschenken.nl beschikt over een ruim assortiment aan kerstmutsen. De geschenken zijn te bestellen in veel verschillende vrolijke kleuren, soorten en maten. Er is dus altijd een soort geschenk dat precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor deze standaard Kerstmuts, een kerstmuts met lichtjes of deze luxe kerstmuts.


Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk 

Bij Bedruktegeschenken.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt natuurlijk ook mailen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag.  

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8305

Promotional Product Industry CSR Promotional Products Platform Promotional Products Guidance on Social Responsibility Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Copyright © 1997 - 2017 the COW company
Algemene voorwaarden Code of conduct Disclaimer Privacy policy FAQ