Bedruktegeschenken.nl

Kerstpakketten

(19)

Kerstpakketten bedrukken? the COW company levert onbedrukte en bedrukte kerstpakketten relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals kerstpakketten bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk kerstpakketten met opdruk of zonder opdruk.

Kerstpakketten

Het is er weer tijd voor, kerstpakketten samenstellen! Voor velen een leuke klus, iedere medewerker kijkt namelijk erg uit naar het moment dat de pakketten uitgedeeld worden. De kerstpakketten samenstellen is een grote klus. Wij begrijpen dat u rond deze tijd ontzettend druk bent, dus hebben wij de pakketten alvast voor u samengesteld. U hoeft alleen nog maar de kerstpakketten te bedrukken.


Kerstpakketten bedrukken  

Bedruktegeschenken.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met kerstpakketten bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de geschenken worden gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle kerstpakketten zijn ook onbedrukt te bestellen. 


Kerstpakketten bedrukken voor relaties  

Bedruktegeschenken.nl beschikt over een ruim assortiment aan kerstpakketten. De geschenken zijn te bestellen in veel verschillende vrolijke kleuren, soorten en maten. Er is dus altijd een soort geschenk dat precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. U hebt ruim de keuze uit verschillende pakketten. Zo zijn er pakketten speciaal voor mannen en vrouwen.


Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk 

Bij Bedruktegeschenken.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt natuurlijk ook mailen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag.

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry CSR Promotional Products Platform Promotional Products Guidance on Social Responsibility Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Copyright © 1997 - 2018 the COW company
Algemene voorwaarden Code of conduct Disclaimer Privacy policy FAQ