Gratis digitale drukproef Geen verzendkosten Spoedlevering mogelijk Direct online bestellen
Bedruktegeschenken.nl

Selfiesticks

(14)

Selfiesticks bedrukken? the COW company levert onbedrukte en bedrukte selfiesticks relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals selfiesticks bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk selfiesticks met opdruk of zonder opdruk.

4 door 6 klanten

Selfiesticks

 

Tegenwoordig maakt iedereen foto’s van zichzelf. Om dit ietsje makkelijker te maken kunt u uw relatie een selfiestick cadeau geven. Dankzij deze stick wordt het maken van een selfie super gemakkelijk. Binnen een mum van tijd staat uw relatie met een groep vrienden of vriendinnen op de foto, zonder dat iemand anders daarbij moet helpen. Laat selfiesticks bedrukken voor relaties.  


Selfiesticks bedrukken  

Bedruktegeschenken.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met selfiesticks bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de geschenken worden gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle selfiesticks zijn ook onbedrukt te bestellen. 


Selfiesticks bedrukken voor relaties  

Bedruktegeschenken.nl beschikt over een ruim assortiment aan selfiesticks. De geschenken zijn te bestellen in veel verschillende vrolijke kleuren, soorten en maten. Er is dus altijd een soort geschenk dat precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor deze selfiestick 1, selfiestick 2 of selfiestick 3.


Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk 

Bij Bedruktegeschenken.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt natuurlijk ook mailen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag.

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8305

Promotional Product Industry CSR Promotional Products Platform Promotional Products Guidance on Social Responsibility Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Copyright © 1997 - 2017 the COW company
Algemene voorwaarden Code of conduct Disclaimer Privacy policy FAQ