Maandag 1 juni zijn wij niet aanwezig i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 2 juni staan we weer voor je klaar!

 
Bedruktegeschenken.nl
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat 2 logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Merk
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Spf
Ga naar de producten ()
Reset filters
14 producten

Lippenbalsem

Vrijwel de enige soort ‘’lippenstift’’ die zelfs mannen willen dragen is lippenbalsem. Lippenbalsem werkt ontzettend goed tegen droge lippen in de winter. Daarom is dit verzorgingsproduct zelfs populair onder de mannen. Laat lippenbalsem bedrukken voor al uw relaties en zorg ervoor dat ze fijn de winter of droge dagen doorgaan.


Lippenbalsem bedrukken  

Bedruktegeschenken.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met lippenbalsem bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de geschenken worden gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle lippenbalsem is ook onbedrukt te bestellen. 


Lippenbalsem bedrukken voor relaties  

Bedruktegeschenken.nl beschikt over een ruim assortiment aan lippenbalsem. De geschenken zijn te bestellen in veel verschillende vrolijke kleuren, soorten en maten. Er is dus altijd een soort geschenk dat precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor deze budget lippenbalsem, de lippenbalsem in de vorm van een bal of lippenbalsem met vanillegeur. Voor iedere relatie wat wils!


Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk 

Bij Bedruktegeschenken.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt natuurlijk ook mailen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag.  

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry CSR Promotional Products Publicatieplatform ISO 26000 Platform Promotional Products
Aan Logo view

Logo preview

Direct zien hoe uw logo er op onze producten uitziet?

Sluit venster