Gratis digitale drukproef Geen verzendkosten Spoedlevering mogelijk Direct online bestellen
Bedruktegeschenken.nl

Keukengeschenken

(454)

Keuken relatiegeschenken die langer dan 2 jaar bewaard worden? Blijf uw relaties bij! Met functionele give aways als keukenschorten, snijplanken, broodtrommels of peper en zoutsets valt u zeker in de smaak.

Keukengeschenken bedrukken? the COW company levert onbedrukte en bedrukte keukengeschenken relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals keukengeschenken bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk keukengeschenken met opdruk of zonder opdruk.

4.3 door 900 klanten

Promo schort bedrukken

€ 0,63 excl. btw

Bereken prijs
Kelnersmes bedrukken

€ 1,14 excl. btw

Bereken prijs
Salade beker bedrukken

€ 1,09 excl. btw

Bereken prijs
Lunchbox bedrukken

€ 1,13 excl. btw

Bereken prijs
Tea4two bedrukken

€ 0,71 excl. btw

Bereken prijs
Viera schort bedrukken

€ 3,50 excl. btw

Bereken prijs
Kaasschaaf bedrukken

€ 7,80 excl. btw

Bereken prijs
Flesopener bedrukken

€ 1,14 excl. btw

Bereken prijs

Keukengeschenken

Bent u een bedrijf dat veel met eten bezig is, of heeft u medewerkers die in de vrije tijd graag experimenteren in de keuken? Laat dan keukengeschenken bedrukken voor uw medewerkers of relaties. Keukengeschenken hangen vaak in het zicht, dus uw relatie wordt veel aan uw bedrijf herinnerd.


Keukengeschenken bedrukken  

Bedruktegeschenken.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met keukengeschenken bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de geschenken worden gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle keukengeschenken zijn ook onbedrukt te bestellen. 


Keukengeschenken bedrukken voor relaties  

Bedruktegeschenken.nl beschikt over een ruim assortiment aan keukengeschenken. De geschenken zijn te bestellen in veel verschillende vrolijke kleuren, soorten en maten. Er is dus altijd een soort geschenk dat precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor deze lunchbox, een handige ovenwant of dit schort.


Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk 

Bij Bedruktegeschenken.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt natuurlijk ook mailen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag.  

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8305

Promotional Product Industry CSR Promotional Products Platform Promotional Products Guidance on Social Responsibility Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Copyright © 1997 - 2017 the COW company
Algemene voorwaarden Code of conduct Disclaimer Privacy policy FAQ