Bedruktegeschenken.nl

Peper & Zout

(25)

Peper & Zout bedrukken? the COW company levert onbedrukte en bedrukte peper & zout relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals peper & zout bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk peper & zout met opdruk of zonder opdruk.

4.3 door 51 klanten

Peper en zoutstel

Waar in de keuken staat uw peper en zoutstel? Op de keukentafel? Bij de meesten is dat namelijk wel het geval. U kunt er daarom rustig vanuit gaan dat dat bij uw relatie ook zo is. Op de keukentafel staat uw geschenk altijd in het zicht. Laat daarom een peper en zoutstel bedrukken zodat uw relatie steeds weer aan uw bedrijf herinnerd wordt.  


Peper en zoutstel bedrukken  

Bedruktegeschenken.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met peper en zoutstel bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de geschenken worden gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle peper en zoutstellen zijn ook onbedrukt te bestellen. 


Peper en zoutstel bedrukken voor relaties  

Bedruktegeschenken.nl beschikt over een ruim assortiment aan peper en zoutstellen. De geschenken zijn te bestellen in veel verschillende vrolijke kleuren, soorten en maten. Er is dus altijd een soort geschenk dat precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor dit spooky en spicy stel, een elektrische of dit standaard peper en zoutstel.


Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk 

Bij Bedruktegeschenken.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt natuurlijk ook mailen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag.  

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry CSR Promotional Products Platform Promotional Products Guidance on Social Responsibility Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Copyright © 1997 - 2018 the COW company
Algemene voorwaarden Code of conduct Disclaimer Privacy policy FAQ