Maandag 1 juni zijn wij niet aanwezig i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 2 juni staan we weer voor je klaar!

 
Bedruktegeschenken.nl

Rijbewijsetuis 

Zit u veel in de auto? Dan is het belangrijk dat u al uw documenten gemakkelijk bij elkaar kunt houden. Wanneer u ze dan nodig heeft, zijn ze altijd makkelijk terug te vinden. Laat daarom rijbewijsetuis bedrukken voor uw relaties. Niet alleen handig voor uw rijbewijs, maar ook voor andere pasjes of documenten. Dankzij uw bedrijf, behoudt uw relatie heel gemakkelijk het overzicht in de documenten.


Rijbewijsetuis bedrukken  

Bedruktegeschenken.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met rijbewijsetuis bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de geschenken worden gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle rijbewijsetuis zijn ook onbedrukt te bestellen. 


Rijbewijsetuis voor relaties  

Bedruktegeschenken.nl beschikt over een ruim assortiment aan rijbewijsetuis. De geschenken zijn te bestellen in veel verschillende vrolijke kleuren, soorten en maten. Er is dus altijd een geschenk dat precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor
een rijbewijsetui van echt leder. Tevens hebben wij ook een standaard rijbewijsetui in ons assortiment. Wanneer u liever voor iets opvallends gaat, kunt u kiezen voor een kleurrijk rijbewijsetui.


Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk 

Bij Bedruktegeschenken.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt natuurlijk ook mailen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag. 

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Maatschappelijk verantwoord ondernemen Publicatieplatform ISO 26000 Promotional Product Industry Platform Promotional Products CSR Promotional Products
Aan Logo view

Logo preview

Direct zien hoe uw logo er op onze producten uitziet?

Sluit venster