Maandag 1 juni zijn wij niet aanwezig i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 2 juni staan we weer voor je klaar!

 
Bedruktegeschenken.nl
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat 1 logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Merk
Kleur
Materiaal
Schrijfkleur
Bedrukking
Suikervrij
Ga naar de producten ()
15 producten

Valentijns geschenken bedrukken

Speciaal voor 14 februari Valentijns geschenken bedrukken? Of zet u uw geliefde (medewerkers, relaties of werknemers) op een ander moment van het jaar in het zonnetje.. Om ze te bedanken voor hun inzet of om ze te laten weten dat u ze waardeert? Zeg het met een relatiegeschenken die alles te maken hebben met de liefde, ontspanning, chocolade: Valentijn geschenken!

Valentijnsdag artikelen met logo

Maar, voor welke Valentijn geschenken kiest u nou eigenlijk? Wilt u dat uw relaties u zelfs in het donker nog zien staan? Daar hebben we het hartvormige veiligheidslampje voor! Of wilt u geschiedenis schrijven op de werkvloer door al uw harde werkers met een liefdesbrief te verrassen? Die schrijft u natuurlijk met de pen met het lichtgevende hart.. Gunt u de ontvanger een moment van ontspanning? Relaxen doen ze in een luxe badjas, met een heerlijk badsetje of met een massage apparaat. Doet u uw hart eer aan? Verwen uw bekenden en ga meteen online Valentijns geschenken bedrukken. Zo blijft u hoe dan ook rond dwalen in de gedachten.

Op zoek naar een ludieke Valentijnsactie?

Stel, u bent een reclamebureau en bent op zoek naar iets ludieks. Tip van Cupido: kijk eens naar de condoom in envelop. Dit artikel bevat één condoom, verpakt in zwart folie in een envelopje. De afmetingen zijn 3 x 6,5 x 6,5 cm. Dus ook zeer geschikt als direct mail artikel. Dat is nog eens spannende post!

Met liefde gratis verzonden

Vinden we leuk, gratis verzending. Tenminste, als uw afleveradres in België, Nederland of Luxemburg is. Dan komt onze bezorgdienst uw bestelling gratis leveren. Wist u trouwens ook dat we gratis een digitale drukproef maken van uw bestelde Valentijns geschenken? Zo weet u wat u weggeeft op de Dag van de Liefde. Of op uw eigen gekozen moment natuurlijk.

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry CSR Promotional Products Publicatieplatform ISO 26000 Platform Promotional Products
Aan Logo view

Logo preview

Direct zien hoe uw logo er op onze producten uitziet?

Sluit venster