Bedruktegeschenken.nl

Bagagelabels

(29)

Bagagelabels bedrukken? the COW company levert onbedrukte en bedrukte bagagelabels relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals bagagelabels bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk bagagelabels met opdruk of zonder opdruk.

4.1 door 78 klanten

Bagagelabels

Vakantie vieren is voor velen het leukste dat er is. Het inpakken van de koffer is altijd een moment waarop het vakantiegevoel extra bevestigd wordt. Maar wanneer we eenmaal op de plek van bestemming komen is het zoeken van de koffer altijd een dingetje. Alle koffers lijken namelijk enorm op elkaar. Laat daarom bagagelabels bedrukken voor uw relaties, zodat zij zo lang mogelijk van hun verdiende vakantie kunnen genieten.


Bagagelabels bedrukken 

Bedruktegeschenken.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met bagagelabels bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de labels worden gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle bagagelabels zijn ook onbedrukt te bestellen.


Bagagelabels voor relaties 

Bedruktegeschenken.nl beschikt over een ruim assortiment aan bagagelabels. De labels zijn te bestellen in veel verschillende vrolijke kleuren. Er is dus altijd een bagagelabel die precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor deze bagagelabel in de vorm van een slipper. Deze is extra opvallend. Ook kunt u kiezen voor een label in de vorm van een koffer. Gaat uw voorkeur uit naar een standaard label? Dan is wellicht dit standaard label iets voor uw bedrijf.


Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk

Bij Bedruktegeschenken.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt natuurlijk ook mailen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag. 

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry CSR Promotional Products Platform Promotional Products Guidance on Social Responsibility Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Copyright © 1997 - 2018 the COW company
Algemene voorwaarden Code of conduct Disclaimer Privacy policy FAQ