Maandag 1 juni zijn wij niet aanwezig i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 2 juni staan we weer voor je klaar!

 
Bedruktegeschenken.nl
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat 3 logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Merk
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Bagagelabels

Vakantie vieren is voor velen het leukste dat er is. Het inpakken van de koffer is altijd een moment waarop het vakantiegevoel extra bevestigd wordt. Maar wanneer we eenmaal op de plek van bestemming komen is het zoeken van de koffer altijd een dingetje. Alle koffers lijken namelijk enorm op elkaar. Laat daarom bagagelabels bedrukken voor uw relaties, zodat zij zo lang mogelijk van hun verdiende vakantie kunnen genieten.


Bagagelabels bedrukken 

Bedruktegeschenken.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met bagagelabels bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de labels worden gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle bagagelabels zijn ook onbedrukt te bestellen.


Bagagelabels voor relaties 

Bedruktegeschenken.nl beschikt over een ruim assortiment aan bagagelabels. De labels zijn te bestellen in veel verschillende vrolijke kleuren. Er is dus altijd een bagagelabel die precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor deze bagagelabel in de vorm van een slipper. Deze is extra opvallend. Ook kunt u kiezen voor een label in de vorm van een koffer. Gaat uw voorkeur uit naar een standaard label? Dan is wellicht dit standaard label iets voor uw bedrijf.


Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk

Bij Bedruktegeschenken.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt natuurlijk ook mailen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag. 

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry CSR Promotional Products Publicatieplatform ISO 26000 Platform Promotional Products
Aan Logo view

Logo preview

Direct zien hoe uw logo er op onze producten uitziet?

Sluit venster