Momenteel zijn wij telefonisch niet bereikbaar wegens een storing. Stuur ons een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Onze excuses voor het ongemak!

 
Bedruktegeschenken.nl
×
Sluiten

Filter uw resultaten

Aantal
Prijs
4
14.1
-
Merk
Kleur
Toon alles
Materiaal

Laatst bekeken

6 resultaten Sorteren op:
4.4 door 19 klanten
  • vorige
  • 1 / 1
  • volgende
  • vorige
  • 1
  • volgende

Computermuizen

Bent u op zoek naar een geschenk dat functioneel is en vaak gebruikt wordt? Dan bent u bij Bedruktegeschenken.nl aan het juiste adres. Tegenwoordig maakt men veel gebruik van laptops. Daarbij ontbreekt vaak een echte muis. Velen vinden een muis fijner werken dan de ingebouwde muis op de laptop. Laat daarom computermuizen bedrukken voor uw relaties en zorg ervoor dat zij fijn aan het werk kunnen.


Computermuizen bedrukken  

Bedruktegeschenken.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met computermuizen bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de geschenken worden gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle computermuizen zijn ook onbedrukt te bestellen. 


Computermuizen bedrukken voor relaties  

Bedruktegeschenken.nl beschikt over een ruim assortiment aan computermuizen. De geschenken zijn te bestellen in veel verschillende vrolijke kleuren, soorten en maten. Er is dus altijd een soort geschenk dat precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor deze draadloze muis, een automuis of een platte muis.


Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk 

Bij Bedruktegeschenken.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt natuurlijk ook mailen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag.  

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Publicatieplatform ISO 26000 Promotional Product Industry CSR Promotional Products Platform Promotional Products Guidance on Social Responsibility Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Copyright © 1997 - 2018 the COW company
Algemene voorwaarden Code of conduct Disclaimer Privacy policy FAQ