Bedruktegeschenken.nl

Fotolijstjes

(4)

Fotolijstjes bedrukken? the COW company levert onbedrukte en bedrukte fotolijstjes relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals fotolijstjes bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk fotolijstjes met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 68 klanten

Fotolijstjes 

Hoeveel fotolijstjes heeft u op uw bureau staan op kantoor? Of in huis? Fotolijstjes zijn ideale geschenken om herinneringen in op te slaan. Iedereen heeft wel mooie herinneringen vastgelegd, dus kan iedereen mooie fotolijstjes gebruiken. Laat daarom fotolijstjes bedrukken voor al uw relaties en zorg ervoor dat zij terug kunnen denken aan dat mooie moment.


Fotolijstjes bedrukken  

Bedruktegeschenken.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met fotolijstjes bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de geschenken worden gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle fotolijstjes zijn ook onbedrukt te bestellen. 


Fotolijstjes bedrukken voor relaties  

Bedruktegeschenken.nl beschikt over een ruim assortiment aan fotolijstjes. De geschenken zijn te bestellen in veel verschillende vrolijke kleuren, soorten en maten. Er is dus altijd een soort geschenk dat precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor deze houten fotolijst, een digitale fotolijst of deze standaard fotolijst.


Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk 

Bij Bedruktegeschenken.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt natuurlijk ook mailen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag. 

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry CSR Promotional Products Platform Promotional Products Guidance on Social Responsibility Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Copyright © 1997 - 2018 the COW company
Algemene voorwaarden Code of conduct Disclaimer Privacy policy FAQ