Bedruktegeschenken.nl

Aanstekers

(11)

Aanstekers bedrukken? the COW company levert onbedrukte en bedrukte aanstekers relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals aanstekers bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk aanstekers met opdruk of zonder opdruk.

4.3 door 18 klanten

Aanstekers 

Zorg ervoor dat uw relatie na het werk sfeervol in huis kan ontspannen. Bijvoorbeeld met behulp van kaarsjes. Om kaarsen aan te steken wordt er vaak een aansteker gebruikt. Aanstekers zijn er in verschillende soorten. Laat aanstekers bedrukken voor uw relaties, tevens omdat ze voor vele doeleinden geschikt zijn.  


Aanstekers bedrukken  

Bedruktegeschenken.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met aanstekers bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de geschenken worden gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle aanstekers zijn ook onbedrukt te bestellen. 


Aanstekers bedrukken voor relaties  

Bedruktegeschenken.nl beschikt over een ruim assortiment aan aanstekers. De geschenken zijn te bestellen in veel verschillende vrolijke kleuren, soorten en maten. Er is dus altijd een soort geschenk dat precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. Wanneer uw relatie het gezellig wil maken in huis, denkt zij altijd nog even terug aan uw bedrijf wanneer er gebruik gemaakt wordt van de aansteker.


Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk 

Bij Bedruktegeschenken.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt natuurlijk ook mailen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag.  

 

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry CSR Promotional Products Platform Promotional Products Guidance on Social Responsibility Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Copyright © 1997 - 2018 the COW company
Algemene voorwaarden Code of conduct Disclaimer Privacy policy FAQ