Gratis digitale drukproef Geen verzendkosten Spoedlevering mogelijk Direct online bestellen
Bedruktegeschenken.nl

Picknick

(39)

Picknick bedrukken? the COW company levert onbedrukte en bedrukte picknick relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals picknick bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk picknick met opdruk of zonder opdruk.

4.3 door 152 klanten

Picknick producten

Wanneer de zon doorbreekt gaan veel Nederlanders massaal picknicken. Vaak is de perfecte picknickplek aan het water. Dit is namelijk erg sfeervol en gezellig. Om goed voorbereid te picknicken is het  Laat picknick producten bedrukken voor uw relaties en zorg ervoor dat zij uw bedrijf goed herinneren.


Picknick producten bedrukken  

Bedruktegeschenken.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met picknick producten bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de geschenken worden gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle picknick producten zijn ook onbedrukt te bestellen. 


Picknick producten bedrukken voor relaties  

Bedruktegeschenken.nl beschikt over een ruim assortiment aan picknick producten. De geschenken zijn te bestellen in veel verschillende vrolijke kleuren, soorten en maten. Er is dus altijd een soort geschenk dat precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor deze fleecedeken, een picknick rugtas of dit picknick kleed.


Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk 

Bij Bedruktegeschenken.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt natuurlijk ook mailen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag.

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8305

Promotional Product Industry CSR Promotional Products Platform Promotional Products Guidance on Social Responsibility Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Copyright © 1997 - 2017 the COW company
Algemene voorwaarden Code of conduct Disclaimer Privacy policy FAQ