Maandag 1 juni zijn wij niet aanwezig i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 2 juni staan we weer voor je klaar!

 
Bedruktegeschenken.nl
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat 1 logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Merk
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Frisbees bedrukken

Bent u op zoek naar een geschenk dat functioneel is en vaak gebruikt wordt? Dan bent u bij bedruktestrandballen.nl aan het juiste adres. Frisbees zie je overal in de zomer. Het is een leuke vrijetijdsbesteding voor het hele gezin. Ook op vakantie wordt er vaak een frisbee meegenomen. Kortom, een gezellig geschenk dat veel gebruikt zal worden door uw relaties. Laat frisbees bedrukken voor uw relaties en zorg ervoor dat zij uw bedrijf goed herinneren.

Frisbees bedrukken  

Bedruktestrandballen.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met frisbees bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de geschenken worden gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle frisbees zijn ook onbedrukt te bestellen. 

Frisbees bedrukken voor relaties  

Bedruktestrandballen.nl beschikt over een ruim assortiment aan frisbees. De geschenken zijn te bestellen in veel verschillende vrolijke kleuren, soorten en maten. Er is dus altijd een soort geschenk dat precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor deze opvouwbare frisbee, een frisbee van 23 cm of deze wedstrijdfrisbee.

Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk 

Bij bedruktestrandballen.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt natuurlijk ook mailen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag.  

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry CSR Promotional Products Publicatieplatform ISO 26000 Platform Promotional Products
Aan Logo view

Logo preview

Direct zien hoe uw logo er op onze producten uitziet?

Sluit venster