Bedruktegeschenken.nl

Poncho's

(10)

Poncho's bedrukken? the COW company levert onbedrukte en bedrukte poncho's relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals poncho's bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk poncho's met opdruk of zonder opdruk.

4.4 door 55 klanten

Poncho’s bedrukken

Poncho’s worden ontzettend veel gebruikt. Ze zijn er ook in allerlei soorten, zo zijn er regenponcho’s maar ook poncho’s tegen de kou. In de zomer kan het ’s avonds flink afkoelen. Met een poncho is het toch nog heerlijk om tot laat buiten te zitten. Laat poncho’s bedrukken voor uw relaties en zorg ervoor dat zij uw bedrijf goed herinneren.


Poncho’s bedrukken met logo  

Bedruktegeschenken.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met poncho’s bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de geschenken worden gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle poncho’s zijn ook onbedrukt te bestellen. 


Poncho’s bedrukken voor relaties  

Bedruktegeschenken.nl beschikt over een ruim assortiment aan poncho’s. De geschenken zijn te bestellen in veel verschillende vrolijke kleuren, soorten en maten. Er is dus altijd een soort geschenk dat precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor deze poncho in voetbal, een standaard poncho of deze regenjas.


Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk 

Bij Bedruktegeschenken.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt natuurlijk ook mailen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag.  

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry CSR Promotional Products Platform Promotional Products Guidance on Social Responsibility Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Copyright © 1997 - 2018 the COW company
Algemene voorwaarden Code of conduct Disclaimer Privacy policy FAQ