Maandag 1 juni zijn wij niet aanwezig i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 2 juni staan we weer voor je klaar!

 
Bedruktegeschenken.nl
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat 1 logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Poncho’s bedrukken

Poncho’s worden ontzettend veel gebruikt. Ze zijn er ook in allerlei soorten, zo zijn er regenponcho’s maar ook poncho’s tegen de kou. In de zomer kan het ’s avonds flink afkoelen. Met een poncho is het toch nog heerlijk om tot laat buiten te zitten. Laat poncho’s bedrukken voor uw relaties en zorg ervoor dat zij uw bedrijf goed herinneren.


Poncho’s bedrukken met logo  

Bedruktegeschenken.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met poncho’s bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de geschenken worden gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle poncho’s zijn ook onbedrukt te bestellen. 


Poncho’s bedrukken voor relaties  

Bedruktegeschenken.nl beschikt over een ruim assortiment aan poncho’s. De geschenken zijn te bestellen in veel verschillende vrolijke kleuren, soorten en maten. Er is dus altijd een soort geschenk dat precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor deze poncho in voetbal, een standaard poncho of deze regenjas.


Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk 

Bij Bedruktegeschenken.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt natuurlijk ook mailen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag.  

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry CSR Promotional Products Publicatieplatform ISO 26000 Platform Promotional Products
Aan Logo view

Logo preview

Direct zien hoe uw logo er op onze producten uitziet?

Sluit venster