Bedruktegeschenken.nl

Multitools

(32)

..

Multitools bedrukken? the COW company levert onbedrukte en bedrukte multitools relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals multitools bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk multitools met opdruk of zonder opdruk.

4.1 door 68 klanten

Libelle bedrukken

Offerte opvragen

Bereken prijs

Multitools

Is uw relatie ontzettend handig met het klaren van kleine of grotere klussen? Of bent u werkzaam bij een bedrijf dat veel met klussen te maken heeft? Dan is een multitool een geschikt geschenk voor uw relaties. Laat deze multitools bedrukken zodat uw relatie maar een tool nodig heeft om de klus te klaren. Dit scheelt ontzettend veel tijd en ruimte in de kofferbak.


Multitools bedrukken  

Bedruktegeschenken.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met multitools bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de geschenken worden gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle multitools zijn ook onbedrukt te bestellen. 


Multitools bedrukken voor relaties  

Bedruktegeschenken.nl beschikt over een ruim assortiment aan multitools. De geschenken zijn te bestellen in veel verschillende vrolijke kleuren, soorten en maten. Er is dus altijd een multitool die precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor deze handige 15 in 1 tool card. Tevens hebben wij een fix multitool voor de kleine klusjes. U kunt ook kiezen voor een multitang.


Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk 

Bij Bedruktegeschenken.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt natuurlijk ook mailen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag. 

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry CSR Promotional Products Platform Promotional Products Guidance on Social Responsibility Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Copyright © 1997 - 2018 the COW company
Algemene voorwaarden Code of conduct Disclaimer Privacy policy FAQ