Maandag 1 juni zijn wij niet aanwezig i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 2 juni staan we weer voor je klaar!

 
Bedruktegeschenken.nl
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat 3 logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Merk
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Parkeerschijven 

Bent u voor uw werk veel onderweg met de auto? Het is dan handig om alle benodigdheden voor de auto bij de hand te hebben. Voor uw relatie geldt dat natuurlijk net zo. Laat daarom parkeerschijven bedrukken voor uw relaties. Ontzettend handig wanneer u even kort ergens moet parkeren in een blauwe zone.


Parkeerschijven bedrukken  

Bedruktegeschenken.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met parkeerschijven bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de geschenken worden gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle parkeerschijven zijn ook onbedrukt te bestellen. 


Parkeerschijven voor relaties  

Bedruktegeschenken.nl beschikt over een ruim assortiment aan parkeerschijven. De geschenken zijn te bestellen in veel verschillende soorten en maten. Er is dus altijd een parkeerschijf die precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor deze handige parkeerschijf die tegelijkertijd ook een ijskrabber is. Tevens hebben wij een 5-in-1 parkeerschijf en natuurlijk een standaard parkeerschijf.


Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk 

Bij Bedruktegeschenken.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt natuurlijk ook mailen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag. 

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry CSR Promotional Products Publicatieplatform ISO 26000 Platform Promotional Products
Aan Logo view

Logo preview

Direct zien hoe uw logo er op onze producten uitziet?

Sluit venster