Vrijdag 10 april & maandag 13 april zijn we niet geopend, wij genieten dan van een lang paasweekend! Dinsdag 14 april staan we weer voor je klaar.

 

Haarborstels 

Als je aan een vrouw vraagt wat er in ieder geval in haar tas moet zitten, is het antwoord gegarandeerd een haarborstel. Veel vrouwen kammen hun haar meerdere keren per dag. Daarom is een haarborstel een ontzettend functioneel geschenk voor uw vrouwelijke collega’s of relaties. Laat haarborstels bedrukken en merk het resultaat zelf!


Haarborstels bedrukken  

Bedruktegeschenken.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met haarborstels bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de geschenken worden gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle haarborstels zijn ook onbedrukt te bestellen. 


Haarborstels bedrukken voor relaties  

Bedruktegeschenken.nl beschikt over een ruim assortiment aan haarborstels. De geschenken zijn te bestellen in veel verschillende vrolijke kleuren, soorten en maten. Er is dus altijd een soort geschenk dat precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor deze compacte haarborstel die gemakkelijk in de tas past, de standaard haarborstel of een haarborstel met spiegeltje.


Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk 

Bij Bedruktegeschenken.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt natuurlijk ook mailen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag.  

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Publicatieplatform ISO 26000 Promotional Product Industry CSR Promotional Products Platform Promotional Products Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Aan Logo view

Logo preview

Direct zien hoe uw logo er op onze producten uitziet?

Sluit venster