I.v.m. de jaarwisseling zijn we vanaf maandag 31 december 15.00 uur niet meer aanwezig Woensdag 2 januari staan we graag weer voor u klaar!

 
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat 2 logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Merk
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Ga naar de producten ()

Hobbymesjes

Iedereen heeft zijn eigen manier van vrijetijdsbesteding. Ook heeft iedereen zijn eigen hobby’s. Velen hebben een creatieve hobby. Daarvoor zijn natuurlijk veel tools nodig. Om uw relatie zijn of haar creativiteit extra te stimuleren, kunt u hobbymesjes bedrukken. Een ideaal geschenk voor iedere creatieve hobby van uw relaties.


Hobbymesjes bedrukken  

Bedruktegeschenken.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met hobbymesjes bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de geschenken worden gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle hobbymesjes zijn ook onbedrukt te bestellen. 


Hobbymesjes bedrukken voor relaties  

Bedruktegeschenken.nl beschikt over een ruim assortiment aan hobbymesjes. De geschenken zijn te bestellen in veel verschillende soorten en maten. Er is dus altijd een soort hobbymesje dat precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor dit jumbo hobbymes. Tevens hebben wij een reload hobbymes in ons assortiment. Ten slotte kunt u bijvoorbeeld kiezen voor het XXL hobbymes.


Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk 

Bij Bedruktegeschenken.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt natuurlijk ook mailen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag.  

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Publicatieplatform ISO 26000 Promotional Product Industry CSR Promotional Products Platform Promotional Products Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Aan Logo view

Logo preview

Direct zien hoe uw logo er op onze producten uitziet?

Sluit venster