Bedruktegeschenken.nl
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat 1 logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Merk
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Bagageslotjes

Wij Nederlanders houden van vakantie. Het liefst vliegen we de hele wereld over om de mooiste bestemmingen te ontdekken. Het is dan van belang om je reisspullen goed voor elkaar te hebben. Niet alleen een goede koffer is belangrijk. Het is ook belangrijk om deze koffer goed op slot te kunnen doen. Laat daarom bagageslotjes bedrukken voor uw relaties.


Bagageslotjes bedrukken 

Bedruktegeschenken.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met bagageslotjes bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de slotjes worden gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle bagageslotjes zijn ook onbedrukt te bestellen.


Bagageslotjes voor relaties 

Bedruktegeschenken.nl beschikt over een ruim assortiment aan bagageslotjes. De slotjes zijn te bestellen in allerlei soorten en maten. Er is dus altijd een geschenk dat precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor dit bagageslot in de vorm van een koffer. Ook kunt u kiezen voor dit kofferslot. Deze is in twee verschillende kleuren te bestellen. Misschien is dit sterke bagageslot perfect voor uw bedrijf.
 

Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk

Bij Bedruktegeschenken.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt natuurlijk ook mailen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag.

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry Publicatieplatform ISO 26000

Copyright © 1997 - 2024 the COW company
O.a. bekend van: Cow.nl - Allgifts.nl - Allgifts.be - Allgifts.de - Premiums.nl
Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy policy Cookieverklaring FAQ

Aan Logo view

Logo preview

Direct zien hoe uw logo er op onze producten uitziet?

Sluit venster