Bedruktegeschenken.nl

Bagageslotjes

(5)

Bagageslotjes bedrukken? the COW company levert onbedrukte en bedrukte bagageslotjes relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals bagageslotjes bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk bagageslotjes met opdruk of zonder opdruk.

3.8 door 4 klanten

Bagageslotjes

Wij Nederlanders houden van vakantie. Het liefst vliegen we de hele wereld over om de mooiste bestemmingen te ontdekken. Het is dan van belang om je reisspullen goed voor elkaar te hebben. Niet alleen een goede koffer is belangrijk. Het is ook belangrijk om deze koffer goed op slot te kunnen doen. Laat daarom bagageslotjes bedrukken voor uw relaties.


Bagageslotjes bedrukken 

Bedruktegeschenken.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met bagageslotjes bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de slotjes worden gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle bagageslotjes zijn ook onbedrukt te bestellen.


Bagageslotjes voor relaties 

Bedruktegeschenken.nl beschikt over een ruim assortiment aan bagageslotjes. De slotjes zijn te bestellen in allerlei soorten en maten. Er is dus altijd een geschenk dat precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor dit bagageslot in de vorm van een koffer. Ook kunt u kiezen voor dit kofferslot. Deze is in twee verschillende kleuren te bestellen. Misschien is dit sterke bagageslot perfect voor uw bedrijf.
 

Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk

Bij Bedruktegeschenken.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt natuurlijk ook mailen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag.

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry CSR Promotional Products Platform Promotional Products Guidance on Social Responsibility Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Copyright © 1997 - 2018 the COW company
Algemene voorwaarden Code of conduct Disclaimer Privacy policy FAQ