Bedruktegeschenken.nl

Zakmessen

(43)

Zakmessen bedrukken? the COW company levert onbedrukte en bedrukte zakmessen relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals zakmessen bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk zakmessen met opdruk of zonder opdruk.

4.3 door 91 klanten

Zakmessen  

Vindt u het belangrijk dat uw relatie zich veilig voelt? Laat dan zakmessen bedrukken. Zakmessen zijn een ideaal geschenk om te krijgen. Veel personen hebben een zakmes in de auto liggen. Tevens zijn er zakmessen te bestellen die over extra tools beschikken. Dit maakt een zakmes een multifunctioneel geschenk. Je weet immers maar nooit wanneer een zakmes van pas komt. Ook is een zakmes een leuk item om te verzamelen. Er zijn namelijk ontzettend veel soorten. 


Zakmessen bedrukken

Bedruktegeschenken.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met zakmessen bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de geschenken worden gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle zakmessen zijn ook onbedrukt te bestellen. 


Zakmessen bedrukken voor relaties  

Bedruktegeschenken.nl beschikt over een ruim assortiment aan zakmessen. De geschenken zijn te bestellen in veel verschillende vrolijke kleuren, soorten en maten. Er is dus altijd een zakmes dat precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor dit multifunctionele zakmes in aparte vorm. Tevens kunt u kiezen voor een vouwmes. Ook het standaard zakmes doet het altijd goed.


Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk 

Bij Bedruktegeschenken.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt natuurlijk ook mailen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag.

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry CSR Promotional Products Platform Promotional Products Guidance on Social Responsibility Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Copyright © 1997 - 2018 the COW company
Algemene voorwaarden Code of conduct Disclaimer Privacy policy FAQ