Bedruktegeschenken.nl

EHBO geschenken

(40)

..

EHBO geschenken bedrukken? the COW company levert onbedrukte en bedrukte ehbo geschenken relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals ehbo geschenken bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk ehbo geschenken met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 164 klanten

EHBO sets 

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Dat blijkt maar weer wanneer je op kantoor een papiersnee oploopt. EHBO sets komen daarom ontzettend goed van pas bij bedrijven in iedere sector. Laat daarom EHBO sets bedrukken voor uw relaties. Zo zijn zij voorbereid op ieder klein ongelukje en kunnen ze zo weer aan het werk.


EHBO sets bedrukken  

Bedruktegeschenken.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met EHBO sets bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de geschenken worden gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle EHBO sets zijn ook onbedrukt te bestellen. 


EHBO sets voor relaties  

Bedruktegeschenken.nl beschikt over een ruim assortiment aan EHBO sets. De geschenken zijn te bestellen in veel verschillende soorten en maten. Er is dus altijd een EHBO set dat precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. Kiest u bijvoorbeeld voor dit handige EHBO setje in blik. Tevens kunt u kiezen voor dit 16-delige EHBO set. Ten slotte is deze EHBO set in rugzak een handig geschenk voor iedere relatie.


Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk 

Bij Bedruktegeschenken.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt natuurlijk ook mailen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag.  

 

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry CSR Promotional Products Platform Promotional Products Guidance on Social Responsibility Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Copyright © 1997 - 2018 the COW company
Algemene voorwaarden Code of conduct Disclaimer Privacy policy FAQ