Bedruktegeschenken.nl

Evenementen

(10)

Evenementen bedrukken? the COW company levert onbedrukte en bedrukte evenementen relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals evenementen bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk evenementen met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 97 klanten

Evenementen giveaways 

Bent u met uw bedrijf vaak te vinden op grote of wat kleinere evenementen? Dan is het ontzettend leuk om uw relaties of doelgroep te verrassen met een klein geschenk. Laat daarom evenementen giveaways bedrukken voor uw relaties. Uw relatie zal uw bedrijf nog erg lang herinneren dankzij het leuke geschenk.


Evenementen giveaways bedrukken  

Bedruktegeschenken.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met evenementen giveaways bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de geschenken worden gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle evenementen giveaways zijn ook onbedrukt te bestellen. 


Evenementen giveaways bedrukken voor relaties  

Bedruktegeschenken.nl beschikt over een ruim assortiment aan evenementen giveaways. De geschenken zijn te bestellen in veel verschillende vrolijke kleuren, soorten en maten. Er is dus altijd een soort geschenk dat precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor deze kunststof handenklapper, een fluitje aan een polsband of deze neon armband.


Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk 

Bij Bedruktegeschenken.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt natuurlijk ook mailen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag.  

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry CSR Promotional Products Platform Promotional Products Guidance on Social Responsibility Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Copyright © 1997 - 2018 the COW company
Algemene voorwaarden Code of conduct Disclaimer Privacy policy FAQ