Maandag 1 juni zijn wij niet aanwezig i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 2 juni staan we weer voor je klaar!

 
Bedruktegeschenken.nl
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Bagageweegschaal

Op vakantie gaan is heerlijk. Maar de tijd die eraan vooraf gaat is voor velen vaak stressvol. Het begint al met het inpakken van de koffers, de laatste werkzaamheden nog even afronden en ga zo maar door. Vervolgens krijg je het op de luchthaven al warm als je je afvraagt of de koffer niet te zwaar is. Zorg ervoor dat uw relatie zonder stress op vakantie kan en laat een bagageweegschaal bedrukken.


Bagageweegschaal bedrukken 

Bedruktegeschenken.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met een bagageweegschaal bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de weegschaal wordt gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle bagageweegschalen zijn ook onbedrukt te bestellen.
 

Bagageweegschaal voor relaties 

Bedruktegeschenken.nl beschikt over een ruim assortiment aan bagageweegschalen. De weegschalen zijn te bestellen in veel verschillende soorten en maten. Er is dus altijd een weegschaal die precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor deze kleurrijke weegschaal. Ook kunt u kiezen voor deze weegschaal met meetlint in een. Tevens kunt u met deze digitale weegschaal laten zien dat u helemaal bij de tijd bent.


Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk

Bij Bedruktegeschenken.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt natuurlijk ook mailen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag.

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry CSR Promotional Products Publicatieplatform ISO 26000 Platform Promotional Products
Aan Logo view

Logo preview

Direct zien hoe uw logo er op onze producten uitziet?

Sluit venster