Gratis digitale drukproef Geen verzendkosten Spoedlevering mogelijk Direct online bestellen
Bedruktegeschenken.nl

Bagageweegschaal

(10)

Bagageweegschaal bedrukken? the COW company levert onbedrukte en bedrukte bagageweegschaal relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals bagageweegschaal bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk bagageweegschaal met opdruk of zonder opdruk.

4.9 door 7 klanten

Bagageweegschaal

Op vakantie gaan is heerlijk. Maar de tijd die eraan vooraf gaat is voor velen vaak stressvol. Het begint al met het inpakken van de koffers, de laatste werkzaamheden nog even afronden en ga zo maar door. Vervolgens krijg je het op de luchthaven al warm als je je afvraagt of de koffer niet te zwaar is. Zorg ervoor dat uw relatie zonder stress op vakantie kan en laat een bagageweegschaal bedrukken.


Bagageweegschaal bedrukken 

Bedruktegeschenken.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met een bagageweegschaal bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de weegschaal wordt gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle bagageweegschalen zijn ook onbedrukt te bestellen.
 

Bagageweegschaal voor relaties 

Bedruktegeschenken.nl beschikt over een ruim assortiment aan bagageweegschalen. De weegschalen zijn te bestellen in veel verschillende soorten en maten. Er is dus altijd een weegschaal die precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor deze kleurrijke weegschaal. Ook kunt u kiezen voor deze weegschaal met meetlint in een. Tevens kunt u met deze digitale weegschaal laten zien dat u helemaal bij de tijd bent.


Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk

Bij Bedruktegeschenken.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt natuurlijk ook mailen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag.

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8305

Promotional Product Industry CSR Promotional Products Platform Promotional Products Guidance on Social Responsibility Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Copyright © 1997 - 2017 the COW company
Algemene voorwaarden Code of conduct Disclaimer Privacy policy FAQ