Bedruktegeschenken.nl

Spiegeltjes

(27)

..

Spiegeltjes bedrukken? the COW company levert onbedrukte en bedrukte spiegeltjes relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals spiegeltjes bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk spiegeltjes met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 95 klanten

Spiegels 

Vlak voor een belangrijke afspraak is het belangrijk dat je nog even snel kunt kijken of je make-up en haar goed zit. Vooral vrouwen hebben hier belang bij. U kunt uw relatie hiermee helpen door spiegels cadeau te geven. Op de plek van bestemming nog snel een laatste check, en de afspraak kan beginnen. Laat voor uw relaties spiegels bedrukken.


Spiegels bedrukken  

Bedruktegeschenken.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met spiegels bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de geschenken worden gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle spiegels zijn ook onbedrukt te bestellen. 


Spiegels bedrukken voor relaties  

Bedruktegeschenken.nl beschikt over een ruim assortiment aan spiegels. De geschenken zijn te bestellen in veel verschillende vrolijke kleuren, soorten en maten. Er is dus altijd een soort geschenk dat precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor deze luxe spiegel met steentjes, een zakspiegel met nagelvijl of een standaard zakspiegeltje.


Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk 

Bij Bedruktegeschenken.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt natuurlijk ook mailen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag.

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry CSR Promotional Products Platform Promotional Products Guidance on Social Responsibility Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Copyright © 1997 - 2018 the COW company
Algemene voorwaarden Code of conduct Disclaimer Privacy policy FAQ