Bedruktegeschenken.nl

Lanyards

(44)

Lanyards bedrukken? the COW company levert onbedrukte en bedrukte lanyards relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals lanyards bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk lanyards met opdruk of zonder opdruk.

4.1 door 76 klanten

Lanyards 

Bent u regelmatig op een beurs te vinden met uw bedrijf? Dan is het belangrijk dat u en uw medewerkers goed te herkennen zijn voor uw relaties of doelgroep. Met een lanyard is in een oogopslag te zien welk bedrijf vertegenwoordigd wordt. Laat daarom lanyards bedrukken voor u en uw medewerkers. Tevens kunt u lanyards weggeven als giveaway op een beurs.  


Lanyards bedrukken  

Bedruktegeschenken.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met lanyards bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de geschenken worden gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle lanyards zijn ook onbedrukt te bestellen. 


Lanyards bedrukken voor relaties  

Bedruktegeschenken.nl beschikt over een ruim assortiment aan lanyards. De geschenken zijn te bestellen in veel verschillende vrolijke kleuren, soorten en maten. Er is dus altijd een soort geschenk dat precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor dit keycord met metalen karabijnhaak, een keycord van polyester of dit neklint met veiligheidssluiting.


Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk 

Bij Bedruktegeschenken.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt natuurlijk ook mailen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag.  

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry CSR Promotional Products Platform Promotional Products Guidance on Social Responsibility Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Copyright © 1997 - 2018 the COW company
Algemene voorwaarden Code of conduct Disclaimer Privacy policy FAQ