Bedruktegeschenken.nl

Stappentellers

(24)

Stappentellers bedrukken? the COW company levert onbedrukte en bedrukte stappentellers relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals stappentellers bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk stappentellers met opdruk of zonder opdruk.

4.3 door 90 klanten

Stappentellers

Bent u veel bezig met uw gezondheid? En ook die van uw relaties? Dan is een geschenk dat hierbij past natuurlijk altijd goed. Daarom kunt u bijvoorbeeld stappentellers bedrukken voor uw relaties. Uw relatie krijgt een goed beeld van hoeveel stappen er op een dag gezet zijn. Dit motiveert uw relatie om vaker met de trap te gaan in plaats van de lift.  


Stappentellers bedrukken  

Bedruktegeschenken.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met stappentellers bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de geschenken worden gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle stappentellers zijn ook onbedrukt te bestellen. 


Stappentellers bedrukken voor relaties  

Bedruktegeschenken.nl beschikt over een ruim assortiment aan stappentellers. De geschenken zijn te bestellen in veel verschillende vrolijke kleuren, soorten en maten. Er is dus altijd een soort geschenk dat precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor deze solar stappenteller, een armband of een trendy stappenteller.


Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk 

Bij Bedruktegeschenken.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt natuurlijk ook mailen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag. 

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry CSR Promotional Products Platform Promotional Products Guidance on Social Responsibility Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Copyright © 1997 - 2018 the COW company
Algemene voorwaarden Code of conduct Disclaimer Privacy policy FAQ