I.v.m. de jaarwisseling zijn we vanaf maandag 31 december 15.00 uur niet meer aanwezig Woensdag 2 januari staan we graag weer voor u klaar!

 
Bedruktegeschenken.nl
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Merk
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Ga naar de producten ()

Energiebesparende relatiegeschenken 

Bent u werkzaam bij een bedrijf dat zich heel erg bewust is van het milieu? Laat dat dan aan heel de wereld weten met behulp van energiebesparende relatiegeschenken. Deze geschenken dragen bij aan een beter en schoner milieu. Wanneer u deze geschenken cadeau geeft aan uw relaties komt uw bedrijf in een nog beter daglicht te staan.


Energiebesparende relatiegeschenken bedrukken  

Bedruktegeschenken.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met energiebesparende relatiegeschenken bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de geschenken worden gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle energiebesparende relatiegeschenken zijn ook onbedrukt te bestellen. 


Energiebesparende relatiegeschenken bedrukken voor relaties  

Bedruktegeschenken.nl beschikt over een ruim assortiment aan energiebesparende relatiegeschenken. De geschenken zijn te bestellen in veel verschillende vrolijke kleuren, soorten en maten. Er is dus altijd een soort geschenk dat precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor deze eco bespaar douchekop, een douche coach of deze verzendbare mini douche coach.


Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk 

Bij Bedruktegeschenken.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt natuurlijk ook mailen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag.  

 

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Publicatieplatform ISO 26000 Promotional Product Industry CSR Promotional Products Platform Promotional Products Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Aan Logo view

Logo preview

Direct zien hoe uw logo er op onze producten uitziet?

Sluit venster