Bedruktegeschenken.nl

USB opladers auto

(30)

USB opladers auto bedrukken? the COW company levert onbedrukte en bedrukte usb opladers auto relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals usb opladers auto bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk usb opladers auto met opdruk of zonder opdruk.

4.3 door 28 klanten

USB opladers

Bent u voor het werk veel onderweg met de auto? Dat zal vast voor uw relaties niet anders zijn. Wanneer u ook veel over de telefoon moet communiceren met klanten is het handig dat uw telefoon op ieder moment van de dag te gebruiken is. Laat daarom USB opladers bedrukken voor uw relaties en zorg ervoor dat ze altijd bereikbaar zijn.


USB opladers bedrukken

Bedruktegeschenken.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met USB opladers bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de geschenken worden gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle USB opladers zijn ook onbedrukt te bestellen. 


USB opladers bedrukken voor relaties  

Bedruktegeschenken.nl beschikt over een ruim assortiment aan USB opladers. De geschenken zijn te bestellen in veel verschillende vrolijke kleuren, soorten en maten. Er is dus altijd een reisgeschenk die precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor deze USB oplader in aparte vorm. Tevens kunt u kiezen voor deze mini USB oplader. Voor uw extra drukke relaties kunt u deze dubbele USB opladers bedrukken.


Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk 

Bij Bedruktegeschenken.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt natuurlijk ook mailen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag.  

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry CSR Promotional Products Platform Promotional Products Guidance on Social Responsibility Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Copyright © 1997 - 2018 the COW company
Algemene voorwaarden Code of conduct Disclaimer Privacy policy FAQ