Bedruktegeschenken.nl
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Merk
Kleur
Materiaal
Capaciteit mAh
Van
 
Tot
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters
12 producten

USB opladers

Bent u voor het werk veel onderweg met de auto? Dat zal vast voor uw relaties niet anders zijn. Wanneer u ook veel over de telefoon moet communiceren met klanten is het handig dat uw telefoon op ieder moment van de dag te gebruiken is. Laat daarom USB opladers bedrukken voor uw relaties en zorg ervoor dat ze altijd bereikbaar zijn.


USB opladers bedrukken

Bedruktegeschenken.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met USB opladers bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de geschenken worden gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle USB opladers zijn ook onbedrukt te bestellen. 


USB opladers bedrukken voor relaties  

Bedruktegeschenken.nl beschikt over een ruim assortiment aan USB opladers. De geschenken zijn te bestellen in veel verschillende vrolijke kleuren, soorten en maten. Er is dus altijd een reisgeschenk die precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor deze USB oplader in aparte vorm. Tevens kunt u kiezen voor deze mini USB oplader. Voor uw extra drukke relaties kunt u deze dubbele USB opladers bedrukken.


Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk 

Bij Bedruktegeschenken.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt natuurlijk ook mailen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag.  

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry Publicatieplatform ISO 26000

Copyright © 1997 - 2024 the COW company
O.a. bekend van: Cow.nl - Allgifts.nl - Allgifts.be - Allgifts.de - Premiums.nl
Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy policy Cookieverklaring FAQ

Aan Logo view

Logo preview

Direct zien hoe uw logo er op onze producten uitziet?

Sluit venster