Bedruktegeschenken.nl

Flesopeners

(39)

Flesopeners bedrukken? the COW company levert onbedrukte en bedrukte flesopeners relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals flesopeners bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk flesopeners met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 54 klanten

Flesopeners 

Bent u op zoek naar een geschenk dat functioneel is en vaak gebruikt wordt? Dan bent u bij Bedruktegeschenken.nl aan het juiste adres. Een geschenk voor in de keuken wordt vaak gebruikt. Meestal zelfs meerdere malen per dag. Laat daarom flesopeners bedrukken voor uw relaties. Uw relatie zal vaak terugdenken wanneer er gebruik gemaakt wordt van de opener.


Flesopeners bedrukken  

Bedruktegeschenken.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met flesopeners bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de geschenken worden gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle flesopeners zijn ook onbedrukt te bestellen. 


Flesopeners bedrukken voor relaties  

Bedruktegeschenken.nl beschikt over een ruim assortiment aan flesopeners. De geschenken zijn te bestellen in veel verschillende vrolijke kleuren, soorten en maten. Er is dus altijd een soort geschenk dat precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor deze aluminium flesopener, een elegante flesopener of deze flesopener van plastic.
 


Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk 

Bij Bedruktegeschenken.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt natuurlijk ook mailen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag.

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry CSR Promotional Products Platform Promotional Products Guidance on Social Responsibility Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Copyright © 1997 - 2018 the COW company
Algemene voorwaarden Code of conduct Disclaimer Privacy policy FAQ