Bedruktegeschenken.nl

Koffie & thee

(17)

Koffie & thee bedrukken? the COW company levert onbedrukte en bedrukte koffie & thee relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals koffie & thee bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk koffie & thee met opdruk of zonder opdruk.

4.4 door 90 klanten

Koffie & thee geschenken 

Vrijwel iedereen begint zijn of haar dag met een heerlijke kop koffie of thee. Daarom zijn geschenken die hiermee te maken hebben altijd geschikt voor iedere relatie. Omdat iedereen zijn dag begint met koffie of thee, wordt uw relatie al vroeg op de dag herinnerd aan uw bedrijf. Laat daarom koffie & thee geschenken bedrukken.


Koffie & thee geschenken bedrukken  

Bedruktegeschenken.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met koffie & thee geschenken bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de geschenken worden gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle koffie & thee geschenken zijn ook onbedrukt te bestellen. 


Koffie & thee geschenken bedrukken voor relaties  

Bedruktegeschenken.nl beschikt over een ruim assortiment aan koffie & thee geschenken. De geschenken zijn te bestellen in veel verschillende vrolijke kleuren, soorten en maten. Er is dus altijd een soort geschenk dat precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor deze theeglazenset, theezeefjes of een set van cappuccinokopjes.


Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk 

Bij Bedruktegeschenken.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt natuurlijk ook mailen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag.  

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry CSR Promotional Products Platform Promotional Products Guidance on Social Responsibility Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Copyright © 1997 - 2018 the COW company
Algemene voorwaarden Code of conduct Disclaimer Privacy policy FAQ