Bedruktegeschenken.nl

Snoep

(25)

..

Snoep bedrukken? the COW company levert onbedrukte en bedrukte snoep relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals snoep bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk snoep met opdruk of zonder opdruk.

4.3 door 69 klanten

Snoep 

We doen het eigenlijk allemaal wel eens. Snoepen. Dit begint al van jongs af aan, en vaak lusten we als we ouder zijn ook nog weleens een snoepje. Met snoep kunt u dus personen van alle leeftijden bereiken. Laat daarom snoep bedrukken voor uw relaties. Hiermee maakt u iedereen blij en zet u uw bedrijf in de spotlights.  


Snoep bedrukken  

Bedruktegeschenken.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met snoep bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de geschenken worden gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Al het snoep is ook onbedrukt te bestellen. 


Snoep bedrukken voor relaties  

Bedruktegeschenken.nl beschikt over een ruim assortiment aan snoep. De geschenken zijn te bestellen in veel verschillende vrolijke kleuren, soorten en maten. Er is dus altijd een soort geschenk dat precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor deze gevulde glazen pot, de glazen pot met chocolade of deze pepermuntjes.


Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk 

Bij Bedruktegeschenken.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt natuurlijk ook mailen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag. 

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry CSR Promotional Products Platform Promotional Products Guidance on Social Responsibility Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Copyright © 1997 - 2018 the COW company
Algemene voorwaarden Code of conduct Disclaimer Privacy policy FAQ