Maandag 1 juni zijn wij niet aanwezig i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 2 juni staan we weer voor je klaar!

 
Bedruktegeschenken.nl
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Vouwkubus

Bent u op zoek naar een geschenk dat functioneel is en vaak gebruikt wordt? Dan bent u bij bedruktegeschenken.nl aan het juiste adres. Een vouwkubus wordt vooral gebruikt als ontspanning. Er ligt er daarom vaak een op kantoor, maar je ziet ze ook veel in de huiskamer. Kortom, een populair geschenk dat veel gebruikt zal worden door uw relaties. Laat een vouwkubus bedrukken voor uw relaties en zorg ervoor dat zij uw bedrijf goed herinneren.

Vouwkubus bedrukken  

Bedruktegeschenken.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met vouwkubussen bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de geschenken worden gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle vouwkubussen zijn ook onbedrukt te bestellen. 

Vouwkubus bedrukken voor relaties  

Bedruktegeschenken.nl beschikt over een ruim assortiment aan vouwkubussen. De geschenken zijn te bestellen in veel verschillende vrolijke kleuren, soorten en maten. Er is dus altijd een soort geschenk dat precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor deze vouwkubus van 8 cm, een van 6 cm of deze vouwkubus van 5 cm.

Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk 

Bij bedruktegeschenken.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt natuurlijk ook mailen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag.  

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry CSR Promotional Products Publicatieplatform ISO 26000 Platform Promotional Products
Aan Logo view

Logo preview

Direct zien hoe uw logo er op onze producten uitziet?

Sluit venster