Bedruktegeschenken.nl

Kurkentrekkers

(18)

Kurkentrekkers bedrukken? the COW company levert onbedrukte en bedrukte kurkentrekkers relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals kurkentrekkers bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk kurkentrekkers met opdruk of zonder opdruk.

4.3 door 26 klanten

Kurkentrekkers 

Bent u op zoek naar een geschikt geschenk voor in de keuken? Dan bent u bij bedruktegeschenken.nl aan het juiste adres. Kurkentrekkers bijvoorbeeld, zijn geschenken die vaak gebruikt worden op feestjes. Daarmee wordt niet alleen uw relatie aan uw bedrijf herinnerd maar ook familie en vrienden van uw relaties. Laat daarom kurkentrekkers bedrukken voor uw relaties.


Kurkentrekkers bedrukken  

Bedruktegeschenken.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met kurkentrekkers bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de geschenken worden gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle kurkentrekkers zijn ook onbedrukt te bestellen. 


Kurkentrekkers bedrukken voor relaties  

Bedruktegeschenken.nl beschikt over een ruim assortiment aan kurkentrekkers. De geschenken zijn te bestellen in veel verschillende vrolijke kleuren, soorten en maten. Er is dus altijd een soort geschenk dat precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor kurkentrekker 1, kurkentrekker 2 of kurkentrekker 3.


Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk 

Bij Bedruktegeschenken.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt natuurlijk ook mailen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag.  

 

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry CSR Promotional Products Platform Promotional Products Guidance on Social Responsibility Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Copyright © 1997 - 2018 the COW company
Algemene voorwaarden Code of conduct Disclaimer Privacy policy FAQ