Bedruktegeschenken.nl

Radio's

(8)

Radio's bedrukken? the COW company levert onbedrukte en bedrukte radio's relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals radio's bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk radio's met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 30 klanten

Radio’s 

Bent u ook gek op radio luisteren? Dat is vast bij uw relaties niet anders. Tijdens het autorijden, sporten, werken en het maken van huiswerk wordt er vaak muziek geluisterd. Zelfs onder de douche kunnen velen al niet meer zonder muziek. Laat daarom radio’s bedrukken voor al uw relaties.


Radio’s bedrukken  

Bedruktegeschenken.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met radio’s bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de geschenken worden gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle radio’s zijn ook onbedrukt te bestellen. 


Radio’s bedrukken voor relaties  

Bedruktegeschenken.nl beschikt over een ruim assortiment aan radio’s. De geschenken zijn te bestellen in veel verschillende vrolijke kleuren, soorten en maten. Er is dus altijd een soort geschenk dat precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor deze douche radio, wekkerradio of een standaard radio.


Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk 

Bij Bedruktegeschenken.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt natuurlijk ook mailen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag. 

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry CSR Promotional Products Platform Promotional Products Guidance on Social Responsibility Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Copyright © 1997 - 2018 the COW company
Algemene voorwaarden Code of conduct Disclaimer Privacy policy FAQ