Bedruktegeschenken.nl
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Merk
Bedrukking
Levertijd in werkdagen
Personalisatie mogelijk
Ga naar de producten ()
Reset filters

Mondkapjes bedrukken

Veiligheid staat voorop, maar het oog wil ook wat! Voor beide doeleinden hebben wij handige niet-medische mondkapjes, geschikt voor bijvoorbeeld in het OV. Let er wel op dat je ook met mondkapjes alsnog de maatregelen van de overheid dient op te volgen, zoals het houden van afstand. Onze producten bieden namelijk geen garantie tegen het voorkomen van Covid-19. Onze mondkapjes zijn overigens niet bedoeld voor medische doeleinden. Het zijn ideale persoonlijke gezondheidsartikelen, in een tijd waarin gezondheid uitermate belangrijk is om op te letten.

Mondkapjes maken is niet nodig

Er zijn talloze video’s te vinden waarin mensen laten zien hoe je zelf een mondkapje maakt. Maar niet iedereen is zo creatief en heeft de tijd hiervoor. Geen probleem! Bij Allgifts vind je eerlijke, verantwoorde mondkapjes die op transparante wijze worden geproduceerd en verkocht. Wij doen namelijk alleen zaken met leveranciers waarvan we 100% zeker zijn dat ze verantwoord te werk gaan en die de juiste certificering in huis hebben. (Waarom we dan geen mondkapjes verkopen die wel geschikt zijn voor medische doeleinden? Helaas kunnen én willen wij dat niet. We zijn geen specialist en er zijn helaas valse certificaten in de omloop. We hebben het over de gezondheid van jou en je relaties. En dat staat bij ons voorop. Daarom laten we de medische mondkapjes over aan specialisten! Ben je nou wel op zoek naar mondkapjes die geschikt zijn voor medische doeleinden? Dan zijn een FFP2-masker of chirurgisch mondneusmasker IIR aan te raden. Kijk op www.rijksoverheid.nl wanneer welk mondmasker gebruikt dient te worden. Let je erop dat ze voldoen aan de Europese richtlijnen en kwaliteitsstandaarden? Wat we gelukkig wel kunnen, is de niet-medische mondkapjes precies zo maken als jij ze bedrukt wil hebben. Mondkapjes hebben we in standaard modellen, maar we hebben ook custom-made mondkapjes! Op deze manier kun jij je naam verbinden aan veiligheid, eerlijkheid én aan een tof mondkapje. Ondanks dat onze mondkapjes niet voor medische doeleinden bedoeld zijn, bieden ze de juiste kwaliteit en bescherming om jou en anderen te beschermen in het openbaar. Zoek je naast mondkapjes ook andere zorggerelateerde relatiegeschenken? Bekijk dan zeker eens onze zorggeschenken!

Mondkapjes kopen zoals jij dat wilt

Mondkapjes zullen de komende tijd op veel plekken nodig zijn. Sowieso in het OV, maar wellicht ook op andere plaatsen. En het kan natuurlijk ook zo zijn dat je vrijwillig bescherming draagt. Hoe dan ook is het handig om altijd een mondkapje bij de hand te hebben, dan weet je zeker dat jou de toegang nergens wordt geweigerd. Het is daarom een ideale weggever, die nog verantwoord is ook! Mondkapjes zijn uitstekende weggevers om een mee door te geven. Daarnaast is het natuurlijk een manier om op professionele, eenvoudige en snelle wijze je personeel te beschermen. 

Gezondheidsproducten voor jouw relaties?

Mondkapjes zijn een weggever op zich. Maar je kunt het je relatie ook nóg wat veiliger en makkelijker maken. We hebben namelijk nog veel meer gezondheidsproducten in huis. Op dezelfde verantwoorde, eerlijke en transparante wijze als de mondkapjes. Laat zien dat je écht om de gezondheid van je relaties geeft. Je kunt bijvoorbeeld, naast mondkapjes, ook pillendoosjes bedrukken of diverse producten voor de hygiëne. Een boodschap meegeven kan overigens met allerlei producten. Ook bijvoorbeeld met pennen bedrukken. Dan kun je een speciale antibacteriële pen bedrukken, maar ook ‘gewone’ pennen. Want die zijn overal altijd nodig. In de medische sector, maar ook op elk kantoor en op elke andere werkvloer. Die zijn eenvoudig van een boodschap te voorzien, waarmee jij kort en bondig jouw punt duidelijk maakt. Maar onthoud: wij bieden met al onze producten geen garantie dat je Covid-19 voorkomt. Dat kunnen weg gewoonweg niet. Houd je daarom altijd - ook naast het gebruik van deze hygiëne producten - aan de maatregelen die de overheid ons voorschrijft!

Bescherm met mondkapjes en meer

Eenvoudig en snel bestellen. Dat staat bij ons hoog in het vaandel. Naast verantwoordelijkheid, eerlijkheid en transparantie. En al onze relatiegeschenken bestel je snel en eenvoudig, ook de mondkapjes. Ga jij voor mondkapjes of toch voor iets anders? Heb je jouw favoriete product gevonden, dan geef je daarbij het gewenste aantal en waar mogelijk de gewenste kleur aan. Daarna geef je aan hoe je je mondkapjes of andere producten wilt bedrukken. Vaak zijn er meerdere mogelijkheden en natuurlijk kunnen we je hierin adviseren. Wel hebben we bij elk product de beste drukmethode(n) voor je klaargezet, dus een mooi eindresultaat krijg je hoe dan ook! Bedrukking in orde? Dan geef je aan wanneer je je relatiegeschenken met logo zou willen ontvangen. Daarna upload je je artwork en bestel je. Dan maken wij razendsnel een drukproef voor je op, die we naar jou toe mailen. Geef jij akkoord, dán gaan we drukken. Zo weet jij wat je in huis krijgt en weten wij dat we exact leveren wat jij wenst. Bij mondkapjes is het overigens zo dat de custom-made modellen een levertijd van zo’n 4 weken hebben. Bij standaard modellen is dit sneller. Toch kan dit per product verschillen. Je kunt ons uiteraard altijd naar de mogelijkheden vragen. We helpen je graag!

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry Publicatieplatform ISO 26000

Copyright © 1997 - 2024 the COW company
O.a. bekend van: Cow.nl - Allgifts.nl - Allgifts.be - Allgifts.de - Premiums.nl
Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy policy Cookieverklaring FAQ

Aan Logo view

Logo preview

Direct zien hoe uw logo er op onze producten uitziet?

Sluit venster