Bedruktegeschenken.nl

Knuffels

(49)

Knuffels bedrukken? the COW company levert onbedrukte en bedrukte knuffels relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals knuffels bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk knuffels met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 70 klanten

Knuffels 

Bent u werkzaam bij een bedrijf met een knuffelbare uitstraling? Dan is het altijd een leuk idee om hier iets mee te doen. Laat knuffels bedrukken voor uw relaties. Vooral voor de jongere doelgroep is een knuffel altijd leuk. Tevens valt uw bedrijf erg op wanneer u knuffels cadeau geeft, omdat hier niet direct aan gedacht wordt bij een geschenk.  


Knuffels bedrukken  

Bedruktegeschenken.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met knuffels bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de geschenken worden gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle knuffels zijn ook onbedrukt te bestellen. 


Knuffels bedrukken voor relaties  

Bedruktegeschenken.nl beschikt over een ruim assortiment aan knuffels. De geschenken zijn te bestellen in veel verschillende vrolijke kleuren, soorten en maten. Er is dus altijd een soort geschenk dat precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor deze knuffel in de vorm van een hond, eend of panda.


Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk 

Bij Bedruktegeschenken.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt natuurlijk ook mailen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag.  

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry CSR Promotional Products Platform Promotional Products Guidance on Social Responsibility Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Copyright © 1997 - 2018 the COW company
Algemene voorwaarden Code of conduct Disclaimer Privacy policy FAQ