Gratis digitale drukproef Geen verzendkosten Spoedlevering mogelijk Direct online bestellen
Bedruktegeschenken.nl

Muismatten

(4)

Muismatten bedrukken? the COW company levert onbedrukte en bedrukte muismatten relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals muismatten bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk muismatten met opdruk of zonder opdruk.

4.1 door 12 klanten

Muismatten 

Kent u ook die ene collega die alleen maar met zijn of haar eigen muismat kan werken? Zorg ervoor dat deze muismatten de favoriete muismatten worden van uw relaties. Laat deze muismatten bedrukken en uw relatie wordt iedere dag herinnerd aan uw bedrijf. Muismatten zijn geschikt voor alle relaties omdat iedereen wel over een computer beschikt.


Muismatten bedrukken  

Bedruktegeschenken.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met muismatten bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de geschenken worden gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle muismatten zijn ook onbedrukt te bestellen. 


Muismatten bedrukken voor relaties  

Bedruktegeschenken.nl beschikt over een ruim assortiment aan muismatten. De geschenken zijn te bestellen in veel verschillende vrolijke kleuren, soorten en maten. Er is dus altijd een soort geschenk dat precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor deze muismat met foto, een standaard muismat of een witte muismat.


Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk 

Bij Bedruktegeschenken.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt natuurlijk ook mailen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag.  

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8305

Promotional Product Industry CSR Promotional Products Platform Promotional Products Guidance on Social Responsibility Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Copyright © 1997 - 2017 the COW company
Algemene voorwaarden Code of conduct Disclaimer Privacy policy FAQ