Bedruktegeschenken.nl

IJskrabbers

(27)

..

IJskrabbers bedrukken? the COW company levert onbedrukte en bedrukte ijskrabbers relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals ijskrabbers bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk ijskrabbers met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 53 klanten

IJskrabbers

 

De winter in Nederland zorgt voor ontzettend veel sneeuwpret. Schaatsen is bijvoorbeeld een sport die door veel Nederlanders gedaan wordt. Wanneer u in de winter veel onderweg bent met de auto, is het wel van belang dat uw zicht optimaal is. Zorg ervoor dat zowel uw auto als die van uw relatie ijsvrij blijft in de winter. Laat daarom ijskrabbers bedrukken voor uw relaties.


IJskrabbers bedrukken  

Bedruktegeschenken.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met ijskrabbers bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de geschenken worden gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle ijskrabbers zijn ook onbedrukt te bestellen. 


IJskrabbers voor relaties  

Bedruktegeschenken.nl beschikt over een ruim assortiment aan rijskrabbers. De geschenken zijn te bestellen in veel verschillende vrolijke kleuren, soorten en maten. Er is dus altijd een ijskrabber die precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor deze handige
budget ijskrabber in de vorm van een driehoek. Tevens hebben wij een ijskrabber met warme handschoen. U kunt ook kiezen voor een standaard ijskrabber.
 


Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk 

Bij Bedruktegeschenken.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt natuurlijk ook mailen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag. 

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry CSR Promotional Products Platform Promotional Products Guidance on Social Responsibility Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Copyright © 1997 - 2018 the COW company
Algemene voorwaarden Code of conduct Disclaimer Privacy policy FAQ