Bedruktegeschenken.nl

Veiligheidsvestjes

(38)

..

Veiligheidsvestjes bedrukken? the COW company levert onbedrukte en bedrukte veiligheidsvestjes relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals veiligheidsvestjes bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk veiligheidsvestjes met opdruk of zonder opdruk.

4.2 door 28 klanten

Veiligheidsvestjes

Staat bij uw de bedrijf veiligheid hoog in het vaandel? Laat dat dan aan iedereen weten. U kunt dit doen door veiligheidsvestjes te bedrukken. Veiligheidsvestjes kunnen door iedereen gebruikt worden. Kinderen die op de fiets naar school gaan, sporters die ’s avonds willen hardlopen of wandelaars. Kortom; met dit geschenk bereikt u een groot publiek.


Veiligheidsvestjes bedrukken  

Bedruktegeschenken.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met veiligheidsvestjes bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de geschenken worden gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle veiligheidsvestjes zijn ook onbedrukt te bestellen. 


Veiligheidsvestjes voor relaties  

Bedruktegeschenken.nl beschikt over een ruim assortiment aan veiligheidsvestjes. De geschenken zijn te bestellen in veel verschillende vrolijke kleuren, soorten en maten. Er is dus altijd een vest dat precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor dit oranje veiligheidsvest. Tevens kunt u kiezen voor dit kinder veiligheidsvest. Wanneer u liever voor een opvallender geschenk gaat, is dit honden veiligheidsvest wellicht iets voor uw bedrijf. Hiermee laat u zien dat u een echte dierenvriend bent.


Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk 

Bij Bedruktegeschenken.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt natuurlijk ook mailen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag.  
 

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry CSR Promotional Products Platform Promotional Products Guidance on Social Responsibility Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Copyright © 1997 - 2018 the COW company
Algemene voorwaarden Code of conduct Disclaimer Privacy policy FAQ