Maandag 1 juni zijn wij niet aanwezig i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 2 juni staan we weer voor je klaar!

 
Bedruktegeschenken.nl
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat geen logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Kleur
Materiaal
Bedrukking
Ga naar de producten ()
Reset filters

Auto zonneschermen

In Nederland wordt er veel gesproken over het weer. Het regent veel, maar als de zon schijnt zijn we allemaal goed gehumeurd. Toch is de zon niet altijd handig. Tijdens het autorijden bijvoorbeeld. Kinderen die achterin zitten, hebben daarom vaak behoefte aan een zonnescherm. Laat daarom auto zonneschermen bedrukken voor uw relaties. Zo blijft het onderweg veilig en prettig voor iedereen. 


Auto zonneschermen bedrukken  

Bedruktegeschenken.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met auto zonneschermen bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de geschenken worden gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle auto zonneschermen zijn ook onbedrukt te bestellen. 


Auto zonneschermen voor relaties  

Bedruktegeschenken.nl beschikt over een ruim assortiment aan auto zonneschermen. De geschenken zijn te bestellen in veel verschillende soorten en maten. Er is dus altijd een auto zonnescherm dat precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor dit zonnescherm dat altijd kan blijven hangen. Tevens hebben wij een vorstbeschermer in ons assortiment. Ten slotte kunt u bijvoorbeeld kiezen voor het standaard zonnescherm.


Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk 

Bij Bedruktegeschenken.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt natuurlijk ook mailen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag. 

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry CSR Promotional Products Publicatieplatform ISO 26000 Platform Promotional Products
Aan Logo view

Logo preview

Direct zien hoe uw logo er op onze producten uitziet?

Sluit venster