I.v.m. de jaarwisseling zijn we vanaf maandag 31 december 15.00 uur niet meer aanwezig Woensdag 2 januari staan we graag weer voor u klaar!

 
Bedruktegeschenken.nl
Filters Reset filters
Sluiten
Logo preview
Deze categorie bevat 2 logo preview producten
Prijs
Van
 
Tot
Merk
Kleur
Materiaal
Hoelang koud
Hoelang warm
Grip
Bedrukking
Ga naar de producten ()

Dag van de Zorg bedrukken

Op zoek naar passende geschenken voor de Dag van de Verpleging of de Week van Zorg en Welzijn? Een hamamdoek of Dopper voor uw personeel? En een leuke markeerstift spuit voor bezoekers tijdens uw open dag.

15 producten

Dag van de zorg: zet uw medewerkers in het zonnetje

Elk jaar verdienen uw medewerkers in het zonnetje gezet te worden op de Dag van de Zorg. Dag in, dag uit staan ze voor alle cliënten klaar. ’s Morgens vroeg uit de veren of zelfs ’s nachts in de weer met cliënten of patiënten. En dat het hard werken in de zorg is, daar kunnen we niet om heen. Met onze speciaal geselecteerde Dag van de Zorg relatiegeschenken kunt u de hardwerkende dames en heren bedanken voor hun inzet. 

Functionele relatiegeschenken voor de Dag van de Zorg

Natuurlijk vallen chocolaatjes of snoepjes altijd goed in de smaak. Maar wilt u uw verpleegkundigen of verzorgenden dit jaar eens écht verrassen? Met functionele geschenken scoort u hoe dan ook. Om het u gemakkelijk te maken, hebben we de meest verkochten relatiegeschenken voor de Dag van de Zorg voor u op rij gezet. De top 3 bestaat uit een Dopper drinkfles (zowel de Original als de steel variant), een hamamdoek en de waterfles met infuser. Bruikbare geschenken die door zowel mannelijk als vrouwelijk personeel gebruikt worden.

Zorg relatiegeschenken bedrukken

Hoewel het weggeven van een relatiegeschenk als bedankje al erg leuk is, is het aan te raden het product te bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Zo wordt uw naam gemakkelijk verspreid. Stel, u geeft een Dopper cadeau aan uw personeel. Dan durven wij op een papiertje te zetten dat de Dopper niet alleen binnen uw zorginstelling gebruikt gaat worden, maar ook daar buiten. Of de hamamdoek die meegenomen wordt naar de sauna, het strand of het park. Een relatiegeschenk bedrukken brengt daardoor altijd meerwaarde met zich mee.

Weten wat u weggeeft? Bestel een sample.

We begrijpen heel goed dat u wilt weten wat u weggeeft tijdens de Dag van de Zorg. Daarom is het bij ons mogelijk eerst een sample te bestellen. Zo kunt u het product beoordelen: is de kwaliteit goed, bevalt de kleur, zijn de afmetingen naar verwachting? En het leuke is, een sample is gratis als er een order uit volgt! Wilt u de opdruk beoordelen? Wij sturen u na het plaatsen van de bestelling altijd een gratis digitale drukproef. Wat geeft u uw personeel op de Dag van de Zorg? Bedrukte relatiegeschenken natuurlijk!

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Publicatieplatform ISO 26000 Promotional Product Industry CSR Promotional Products Platform Promotional Products Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Aan Logo view

Logo preview

Direct zien hoe uw logo er op onze producten uitziet?

Sluit venster