Bedruktegeschenken.nl

Pashouders

(31)

Pashouders bedrukken? the COW company levert onbedrukte en bedrukte pashouders relatiegeschenken. U kunt onze kantoorartikelen en relatiegeschenken zoals pashouders bedrukken met logo of andere opdruk. Klik op het gewenste kantoorartikel of relatiegeschenk en u kunt direct online de prijs berekenen voor relatiegeschenk pashouders met opdruk of zonder opdruk.

4.4 door 30 klanten

Pashouders

Bent u op zoek naar een geschenk dat functioneel is en vaak gebruikt wordt? Dan bent u bij Bedruktegeschenken.nl aan het juiste adres. Pashouders zijn voor veel personen ideaal. Tegenwoordig hebben we namelijk overal een pasje voor. Het is dan ontzettend makkelijk wanneer de pasjes overzichtelijk opgeruimd kunnen worden. Laat daarom pashouders bedrukken voor al uw relaties.  


Pashouders bedrukken  

Bedruktegeschenken.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met pashouders bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de geschenken worden gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle pashouders zijn ook onbedrukt te bestellen. 


Pashouders bedrukken voor relaties  

Bedruktegeschenken.nl beschikt over een ruim assortiment aan pashouders. De geschenken zijn te bestellen in veel verschillende vrolijke kleuren, soorten en maten. Er is dus altijd een soort geschenk dat precies past bij de huisstijl van uw bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor deze
kunststof kaarthouder, een standaard pashouder of deze kaarthouder voor smartphone


Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk 

Bij Bedruktegeschenken.nl is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers. Dit kan via de handige chat op de site, maar u kunt natuurlijk ook mailen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag.

Bel gerust met één van onze werknemers, wij staan u graag te woord. +31 (0)38 - 203 8300

Promotional Product Industry CSR Promotional Products Platform Promotional Products Guidance on Social Responsibility Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Copyright © 1997 - 2018 the COW company
Algemene voorwaarden Code of conduct Disclaimer Privacy policy FAQ